cd03b8_c6f95910ac364713845bd9ec728b3a9b~mv2_d_8688_5792_s_4_2.jpg

TIK ELENTRIK

VR 24.06.2022

De eerste editie van "Tik Elentrik" moet een waar festijn worden voor onze gasten! Om dit feestje van de nodige 'elentrik' te voorzien niemand minder dan: Fons en die van ons!

 

De meesten onder jullie zullen het zich waarschijnlijk al lang niet meer herinneren, maar in de jaren ‘60 waren ze één van de bekendste en populairste balorkesten van de lage landen.

 

Tot er in 1965 plots en totaal onverwacht een einde kwam aan een muzikaal tijdperk... Fons en die van Ons gingen uit elkaar en alle muzikanten besloten hun eigen weg te gaan.

 

Toeval of niet… nu, exact 50 jaar later, komen ze elkaar terug tegen en wonen ze allemaal in hetzelfde rusthuis (“De grijze muis"). Herinneringen komen weer boven, dromen worden van onder het stof gehaald en nieuwe plannen worden gesmeed.

 

En met succes ... want na 50 jaar staan ze terug op de planken... en hoe!

 

Fons en Madeleine voelen zich opnieuw euh... jong, en samen met hun vaste muzikanten zijn ze helemaal klaar om Vlaanderen en Nederland op zijn kop te zetten, en als het eventjes meezit ook de wereld te veroveren.

Onder de noemer “jeugdig enthousiasme” of “oud zot”, flitsen tijdens de show de hits van “vroeger en nu” zo aanstekelijk onweerstaanbaar voorbij uw neus, oren en ogen dat stilstaan zelfs geen optie meer is!

 

Meer dan ooit staan Fons en die van Ons garant voor een knap staaltje ingenieus muzikaal entertainment, humor en show!

 

Laat u verrassen door de origineelste hit machine en partyband van Vlaanderen, laat u verrassen door Fons en die van Ons! 

Tickets voor deze voorstelling zijn niet particulier verkrijgbaar. Dit is een organisatie van De Wildeman 

in samenwerking met verschillende centra voor mensen met een beperking: ...

Voorverkoop
Aan de deur

NVT
NVT

Start

NVT

Concert

      Bemdhal . Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook