nieuwe datum volgt

DEUREN:

AANVANG:

 

 

 19:30

20:30

THE RADAR STATION

+ SAVOIR-VIVRE

THE RADAR STATION

 

2017. The Radar Sta+on wordt geboren uit de assen van Barefoot And The Shoes en Sun Gods. Met hun rijke, vervlochte synth- en gitaarpartijen en gelaagde drums creërt The Radar Station een eigen, uniek geluid: verhalende, eigentijdse indierock à la The War On Drugs en The National, met echo’s uit de eightiespop van Peter Gabriel en Daniel Lanois. 

 

Kenmerkend voor de band is de opvallende, warme en bezwerende stem van zanger Brent Buckler, die ook live uitstekend tot haar recht komt en doet denken aan Eddie Vedder, Tom Smith van Editors of Liam O’Maonlai van Hothouse Flowers. 

 

The Radar Station overtuigde in korte tijd tal van concertorganisatoren. Zo speelde de jonge band al gesmaakte sets op o.m. Linkerwoofer, De Effenaar (NL), Ik Zie U Graag Festival in Breda (NL), Kneistival, Dranouter Festival en het OLT Rivierenhof in Antwerpen. En dat is maar een begin, boekingskantoren Rumoer! (B) en Harvest Music (NL) gaan naarstig verder aan de slag met deze jonge belo_e. In 2019 kreeg The Radar Station airplay op Radio 1 en Studio Brussel met meerdere singles en speelde ze een beklijvende live-sessie op NPO Radio 5 (NL).

 

Begin 2020 ging het pas echt hard toen The Radar Station De NieuweLichting won op Studio Brussel. Kort hierna volgde ook airplay op Radio 1, Radio Willy, Classic 21 en Radio NPO 2. Hun nieuwe single The Giant werd zeer goed onthaald en staat in hoge rotatie op Studio Brussel, Radio Willy en Radio 1 sinds juni 2020. 

 

The Radar Station haalt nu alles uit de kast en brengt op 4 september een impressionante debuutplaat uit waar ze drie en een half jaar aan gewerkt hebben. De plaat is getiteld ‘Life Inside A Tornado’

SAVOIR-VIVRE

Drie jonge twintigers die zich in de digitale streaming maatschappij van vandaag enkel focussen op de essentie. Goeie songs, aanstekelijke groovesen heel veel spelplezier. Ze hebben lak aan genres en doen vooral hun eigen ding. Oprechte, eerlijke muziek dietoevalligook uw dansbenen aanspreekt. Heerlijk toch? Nu eens opzwepend en funky, dan weer ingetogen en puur.
 

* Om het concert "C-proof'" te maken en op die manier iedereen binnen zijn eigen sociale bubbel op een veilige afstand te laten genieten van deze voorstelling hebben we 2 concerten voorzien waarop telkens 80 mensen aanwezig kunnen zijn.

Tickets zijn enkel online verkrijgbaar en voorlopig enkel in bubbels van 2-3-4-5-6 personen.      

We bekijken hoe de ticketverkoop verloopt om eventueel op later tijdstip te bekijken of bubbels van twee of alleen ook tot de mogelijkheid behoort. Onze excuses voor het eventuele ongemak! 

 

U hebt de keuze tussen 2  tijdstippen. Er is de mogelijkheid om iets te drinken voor, tijdens en na beide concerten. Evenwel is het zo dat na het eerste concert de zaal sneller moet worden ontruimd om de zaal terug te installeren en ontsmetten voor het tweede concert...

We danken u voor het vertrouwen in ons en verwelkomen jullie zeer graag !

€ 18

Locatie:

't Onkrooid

Koeistraat 8

2370 Arendonk I B

TICKETS . INFO

© 2017 by De Wildeman