top of page
DSCF2646 - sara edit.jpg

THE PEARL HARTS

WO 31.05.2023

The Pearl Harts zijn geboren uit liefde en een verlangen om intense rock-'n-roll te maken. Ze verschenen voor het eerst op het toneel met een verbluffend gefilmde live video genaamd 'Black Blood'. The Pearl Harts maakten snel naam voor zichzelf met hun wilde houding en ongelooflijke liveshows. Al snel toonden ze hun magie op podia in heel het VK en Europa o.a. als voorprogramma van Skunk Anansie en Garbage.

De eerste volledige lp 'Glitter and Spit' van de band werd in maart 2018 uitgebracht via hun eigen label Double Bang Records. De muziekpers en muziekblogs beschreven hun debuutalbum als 'vol attitude, charisma en vertrouwen. Het neemt de luisteraar mee op een rit vol adrenaline'. Een reeks drukbezochte en uitverkochte shows in het VK volgde.

In 2019 bracht de band de geweldige singles 'Different Kinda Girl' 'Suck It Up' en 'Pullin' My Brains Out' uit. Ze debuteerden in de VS en in het VK en Europa met The Kills, Refused, Counterfeit, Frank Carter maar ook als headliner in clubs en op festivals.

Tijdens de pandemie besteedden The Pearl Harts ook tijd aan het verbeteren van hun productie- en schrijfvaardigheden. Het resultaat; een album met 12 nummers getiteld 'Love, Chaos’.

Ze omschrijven zelf hun album als “een muzikale reis over het afscheid nemen van ongezonde patronen die in ons leven bestaan…. "Love Chaos" gaat over het realiseren en accepteren van dit en het smeden van een leven daarna. “Als vrouwen, vooral in de rockmuziek, hebben we moeten vechten en een hoop geschiedenis en patronen moeten ontrafelen om onszelf te accepteren zoals we nu zijn. Shake off the “good girls” we have brought up to be - but not to become “bad” to be our real, true and authentic selves – to embrace the chaos “.

In oktober 2022 brachten ze de eerste single van dit album, ‘More’, uit. Begin 2023 werd de volledige LP uitgebracht, wederom via hun eigen label Double Bang Records”

 

Voorprogramma ISE:


Tiener-emoties verpakt in eigen geschreven nummers. ISE haar stem kruipt onder je huid. Slechts 17 jaar, maar ze weet je te beroeren met haar unieke, warme sound: soms breekbaar, soms krachtig, maar altijd puur en eerlijk.

ISE had een streefdoel: haar eerste single uitbrengen wanneer ze 16 jaar werd. En daarin is ze geslaagd! Haar eerste single 'To Stacy' kwam uit begin 2022. Aan de keukentafel bij Mario Goossens (Triggerfinger, Sloper), gewapend met enkel haarstem en een akoestische gitaar, speelde ze haar nummer. Al snel overtuigd van haar talent nam Mario vol enthousiasme de rol van producer op zich met deze stevige single als resultaat

Voorverkoop
Aan de deur

€15,00
€20,00

Deuren

Aanvang

19:00

20:15

Concert

        ''t Onkrooid Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page