top of page
Frank D..jpg

MINIMACHINE

DI 31.10.2023

Frank Deruytter werkt sinds jaar en dag samen met vele binnen- en buitenlandse artiesten. Hij is van vele muzikale markten thuis, maarvoelt zich het best in zijn sas in een funky setting. Je kan hem aan het werk horen op een - bijna letterlijk - ontelbaar aantal cd's. De voorbije jaren bracht hij albums uit onder eigen naam met het Frank Deruytter Quartet en OTOMACHINE.

 

MINIMACHINE, de mini-versie van OTOMACHINE, brengt onweerstaanbare Funk, Groove, Hip Hop en aanverwanten. Frank omringt zich met topmuzikanten van wereldklasse. Als James Brown de “Godfather of Funk” is, dan zijn Frank Deruytter en de zijnen zijn petekinderen.

 

MINIMACHINE is een lust voor het oog en het oor. Met hun onweerstaanbare, aanstekelijke grooves, liefde voor het vak, tomeloze energie én puur vakmanschap wordt dit een optreden waar geen millimeter van je lichaam de rust krijgt om even te verpozen! De sterkte en het unieke van Minimachine is de vrijheid om elk optreden naar een hoogtepunt te brengen. Het lijkt een gewoon optreden maar eigenlijk wordt alles gestuurd door het publiek. Bij elk concert wordt er gezocht naar de vibe en groove om de toeschouwers mee te nemen op hun reis door hun integrerende manier van musiceren. De interactie met het publiek is hierdoor erg bepalend en zo mondt elk optreden uit in een muzikaal feest.

Uniek in zijn soort!

Een muzikaal avontuur, constant koorddansen,... verwacht je aan het onverwachte. Poets alvast je dansschoenen en hou je klaar voor een spetterend,funky optreden...

Party!!!

Frank Deruytter - Sax & Vocals

Carlo Mertens - Trombone & Vocals

Kristiaan Deruytter - Guitar & Vocals

Erik Rademakers – Bass

Toni Vitacolonna – Drums

Didier Deruytter - Keys & Vocals

Voorverkoop
Aan de deur

€ 15,00
€20,00

Deuren
Start

19:00
20:15

Concert

       JH 't Onkrooid . Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page