Heintje2.jpg

JAZZ@DE REUZENTUIN

Z0 10.07.2022

Een gezellige zondagnamiddag, een prachtig opgelucht decor in het centrum van het dorp, fijn gezelschap en op het programma jazz uit eigen dorp. Wat kan je nog meer wensen...

 

Met enige trots stellen wij u Jazz@De Reuzentuin voor, in samenwerking met De Reuzentuin in de Hovenstraat te Arendonk. Op het programma: Heintje Huysmans Kwartet en Zjef Van Steenbergen Band.

 

Hein Huysmans Kwartet

 

Hein Huysmans / Vibrafoon:

het eerste instrument dat Hein bespeelde was een mondharmonica. Hij was toen nauwelijks 3 jaar. Op zijn zevende schakelde hij over op de accordeon. Na lange studie op de accordeon begon de vibrafoon hem te boeien en dit is dan zijn hoofdinteresse gebleven. Jazz is altijd zijn hobby geweest en zo is hij in veel verschillende formaties actief gebleven.

Toon Segers / Contrabas:

Deze Nederlander raakte door het spelen in diverse pop-blues en dixieland-orkesten geïnteresseerd in moderne jazz. Won in 1975 de solisten prijs van het jaarlijkse jazzfestival te Laren. Was begeleider van Louis van Dijk, Jaap Dekker, speelde o.a. met trombonist Slide Hampton, Charly Green enz ... Is verder een veel gevraagd studio musicus.

Frans Pelgrims / Drums: Was zijn hele loopbaan slagwerker bij het BRT symfonieorkest, later het omroeporkest. Sinds 1968 ook solist bij “Musique Nouvelle”, speelde als solist ook bij Boulez, Bartholomée en Pousseur. Hij trad op in de voornaamste Europese landen en het slagwerk boeit hem in al zijn genres zodat hij ook Jazz, BigBand, pop en beat onder de activiteiten kan vermelden.

Nick van der Schoot / Toetsen:

Zjef Van Steenbergen Band

 

meer info volgt...

Voorverkoop
Aan de deur

€12,00
€16,00

Start

14:00

Concert . Openlucht

      De Reuzentuin . Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook