top of page
DALL·E 2022-10-25 19.02.44 -  .png

JASPER ERKENS

DO 19.01.2023

Jasper Erkens (BE) begon aan zijn carrière toen hij amper 15 was, geïnspireerd door iconen als David Bowie en Damien Rice speelde hij zich in de kijker waarna hij de jongste solo-artiest ooit werd die op Rock Werchter speelde.

 

Hierna veroverde hij een plek als support van Adele, die hem prompt wat moederlijke raad gaf: “Schrijf je in aan de BRIT-school in Londen.” Erkens vertrok, deed auditie en studeerde twee jaar later af met onderscheiding . Vijf jaar later kwam hij in Amsterdam women waar hij terecht kwam in een creatieve hub en begon songs te schrijven aan het album ‘Limbo Terminal’ dat uiteindelijk begin 2021 uitkwam.

 

Tussendoor schreef hij ook mee aan nummers voor Nederlandse artiesten als Lucas Hamming en Indian Askin.Na in het najaar van 2021 de Benelux te hebben doorkruist als voorprogramma van legendarische Britse rockgroep 10cc, luidt Jasper Erkens 2022 met een reeks nieuwe songs, een voor bode van het nieuwe werk dat in de loop van 2022 het licht zal zien.

 

In lijn hiermee kondigt Jasper Erkens op 20 Januari 2023 officieel de release van zijn vierde studio album aan genaamd ‘Artificial Messiah’ wat gepaard zal gaan met een clubtour in het voorjaar doorheen België en Nederland.

support act KRISTO

Voor velen is Kristiaan Deruytter al lang geen onbekende meer. Als zoon van legendarisch Belgisch saxofonist Frank Deruytter, groeide hij op in een zeer muzikale familie. Al snel werd duidelijk dat muziek ook zijn grootste passie zou worden, en dat hij zijn eigen weg zou zoeken én vinden.

 

Na een klassieke muziekopleiding in zijn jeugd en experimenteren bij verschillende bands in zijn tienerjaren, was hij de laatste tijd actief als zanger en gitarist bij het Pop-Funk trio Savoir-Vivre en releasede hij twee EP’s en een aantal singles. Daarnaast deed hij ook enkele gastoptredens bij de 16-koppige Big Band OTO Machine.

 

Momenteel werkt hij zijn studies af op de befaamde Codarts Hogeschool voor Kunsten in Rotterdam en blijft hij zoeken naar zijn eigen muzikale identiteit.Met een hoop nieuwe nummers dook hij moederziel alleen de studio in.Hij speelde elk instrument zelf in en nam ook de productie voor zijn rekening.

 

Het resultaat: een handvol straffe en zeer persoonlijke songs, de ene keeringetogenenpuur, dan weer opzwepend en funky.Live wordt hij normaal gezien bijgestaan door Erik Rademakers op bas (Selah Sue, OTO Machine) en Wout Helsen op drums (Jaouad, EigenZweetStinkt) maar

omdat het een support act betreft speelt hij bij ons solo.

Voorverkoop
Aan de deur

€12,00
€15,00

Deuren
Aanvang

19:00
20:15

Concert

       'T ONKROOID ARENDONK

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page