top of page

do 21 mrt

|

't Onkrooid

The Starlings . sold out

Soms blijkt één plus één echt drie. Kato Callebaut en Tom Dice hadden los van elkaar al een mooie carrière en een breed publiek. Sinds ze hun talenten gebundeld hebben als The Starlings is het geheel veel groter geworden dan de som der delen.

Registration is Closed
See other events
The Starlings . sold out
The Starlings . sold out

Tijd I Locatie

21 mrt 2024, 20:15 – 22:00

't Onkrooid, Koeistraat 8, 2370 Arendonk, België

Info

THE STARLINGS

Soms blijkt één plus één echt drie. Kato Callebaut en Tom Dice hadden los van elkaar al een mooie carrière en een breed publiek. Sinds ze hun talenten gebundeld hebben als The Starlings is het geheel veel groter geworden dan de som der delen. Het idee ontstond haast per ongeluk toen ze ontdekten dat hun stemmen bijzonder goed bij elkaar pasten. Niet veel later volgde de uitnodiging om deel te nemen aan Liefde Voor Muziek. Als het toeval je zo’n kans geeft, moet je ze met beide handen grijpen. En zo maakte Vlaanderen kennis met een duo dat niet alleen elkaars zinnen aanvult, maar ook elkaars leven. De chemie tussen de twee spatte van het scherm, én van het podium.

Dit muzikale duo werden nipt 2de in de pre-selecties voor het Eurovisiesongfestival! Ze brachten in het tv-formatenkele nieuwe singles uit (en hun repertoire bestaat reeds uit hitsingles als Little Submarine, Gold, Magic, …) waaronder hun gloednieuwe monsterhit ‘Rollercoaster’. Na hun succesvolle passage bij Liefde Voor Muziek en hun Lotto Arena-concert, staan ze klaar voor een live-tour in 2023.

Eén ding is zeker: The Starlings zijn dit jaar niet weg te houden uit de spotlight.

Bekendste songs: “Little Submarine”, “Me and My Guitar”, “The Joker”, “Flamingo”, “Il Nous Faut”, “Just Come Home”, “Gold”, “Rollercoaster”

Support: dUKe (Ward Faes en Kaat De Proost)

Een akoestisch duo uit Arendonk zij brengen covers van muziek waar ze vooral zelf fan van zijn. Ze spelen muziek die gaat van Black Pumas tot Barbara Pravi tot Mumford and Sons.

Deel dit evenement

bottom of page