6LgsY1Bg.jpeg

ELIJAH GOSPEL & SOUL CHOIR

ZA 17.12.2022

Elijah Gospel&Soul Choir swingt, inspireert en geeft energie!

 

Een optreden van Elijah staat voor passie, soul en power! De energie en het plezier spat van het podium af zodat je eigenlijk niet anders kunt dan meegaan in de flow van dit enthousiaste koor. Naast swingend en spetterend zit ingetogen en klein ook op het kleurrijke muzikale palet van Elijah. Het repertoire is breed en variërend van traditionele gospel en wereldberoemde soulhits tot bekende popsongs en zuidelijke blues. Wie kennismaakt met het Elijah Gospel & Soul Choir kan niet stil blijven zitten. Dit gospelkoor sprankelt en swingt.

 

Elijah wordt steevast begeleid door haarinspirerende dirigent Trea Kuijsten envirtuoze pianist/arrangeur Govert van der Kolm. Het koor is vaak te gast bij de traditionele kerstmarkt in Dordrecht en verzorgde backing vocals voor onder meer Chi Coltrane, Dani Wilde en Handsome Poets in o.a. Paradiso en De Melkweg. Tevens was Elijah Gospel&Soul Choir te gast bij Marc Broussard op North Sea Jazz en Bospop.

 

Zin in een echt gospel&soul feestje waar stil blijven zitten geen optie is? Kom dan kijken, luisteren, zingen, swingen en meegenieten!

 

https://www.elijahgospelchoir.com/elijahmusic@gmail.com

Facebook: ElijahMusicInstagram: elijah_gospel_choir

Voorverkoop
Aan de deur

€15,00
€20,00

Start

19:30

Concert

      O.L.V Kerk . Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook