top of page
fitness-gfbfffdf0f_1920.jpg

BEGIJNENCUP

ZA 10.09.2022 tot ZA 17.09.2022

Loop die schoenen maar in en zet die sporttas maar klaar, want De Wildeman is op zoek naar de sportiefste Arendonkenaar!

 

Niet in een container maar in het Begijnhof van Arendonk. Daar kan je jezelf en jouw vrienden uitdagen aan de hand van een heel parcours! Test jouw conditie, kracht, schuttersoog en golfswing. Verover een plaatsje in ons klassement of neem gewoon deel voor het plezier. De Begijnencup zal dit jaar doorgaan van 10 tem 17 september.

 

Schrijf je in via jeugd.dewildeman@gmail.com om een wachtrij te vermijden. Vermeld daarbij het aantal deelnemers en het moment waarop je aanwezig wil zijn. Je kan natuurlijk ook vrij langskomen tijdens de openingsuren. Deelname kost 1 bon (oftewel €2,20).

 

Toch meer zin om met een fris pintje in de hand te supporteren? Uiteraard hebben wij aan een gezellig supportersterras gedacht! Regen? Geen probleem! Een deel van het terras is overdekt. Dus zin om op een unieke locatie iets te komen drinken? Dat kan in het Begijnhof! 

 

Ons terras is open op zaterdag 10 sept, zondag 11 sept en zaterdag 17 sept vanaf 12u. 

Door de week kan er gedronken worden op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag vanaf 18u. Op andere uren zijn wij enkel open voor ingeschreven deelnemers en hun supporters. 

 

Tot dan! 
De Wildeman

Voorverkoop
Aan de deur

nvt
nvt

Start

nvt

Sportief evenement

       Centrum Arendonk

excl. reservatiekosten

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page